Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Konfliktsky

Påvirker konflikter dit humør og din hverdag?

Jeg havde en gang en klient, som havde det svært – vi kan kalde hende Majken. Hun var glad når hun stod op. Hun kunne lide at tage på arbejde. Hun havde nogle venlige og fantastisk imødekommende kollegaer. Hendes arbejdsopgaver var udfordrende og overkommelige. Med andre ord havde hun et super godt arbejdsliv. Lige bortset fra, når hun mødtes med sin chef eller de talte i telefon. 

Chefen var på Majkens egen alder. Han havde været i firmaet længere end Majken og så havde han en vane med at tale ned til stort set alle – i alle sammenhænge. Måden chefen talte ned til Majken og hans attitude gjorde Majken usikker og utilpas. 

Hvorfor er det så svært at gå ind i konflikter?

Da jeg mødte Majken var hun klar over, at hun måtte gøre noget ved forholdet til chefen. Egentlig var det ikke så svært. Det var jo bare at konfrontere chefen og fortælle ham, at Majken ikke kunne acceptere at blive talt ned til. Men Majken kunne ikke. Ligegyldigt, hvor meget hun ønskede at gøre noget ved det, lykkedes det hende ikke at tage hul på snakken. Når hun kom hjem fra arbejde ærgrede hun sig over ikke at have sagt fra, besluttede sig for at gøre noget ved det dagen efter, hvor hun igen kom skuffet hjem over sig selv. Sådan kørte det i ring. Dag ud og dag ind. 

Sådan løste Majken sin udfordring

Det lykkedes at få skuden vendt ved hjælp af hypnose. Hun fik styrket sit selvværd og vi fandt frem til årsagen til, at hun ikke tidligere havde kunnet tage konfrontationen med chefen og andre personer i hendes liv, som talte ned til hende. Billedet vendte og Majken fik taget konflikten med sin chef. 

I løbet af et par sessioner fandt vi frem til, og konfronterede, det som havde udløst Majkens konfliktskyhed. Vi ændrede hendes mindset omkring konflikter og styrkede hendes selvtillid. På den måde faldt den sidste brik på plads i Majkens arbejdsdag og hun fik det både bedre med sig selv, sin chef og andre, som hun på samme måde havde udfordringer med at konfrontere. 

Det er muligt at blive bedre til at gå ind i konflikter

Du har måske på et tidspunkt spurt dig selv “Hvordan bliver jeg bedre til at håndtere konflikt?” For mange kan det tage år at få arbejdet sig igennem. For andre er det et spørgsmål om et par timers hypnose-sessioner. Jeg synes ikke valget er så svært. 

Livet er fyldt med konflikter og det bli’r så meget lettere, hvis du kan håndtere dem.

Ring og hør mere … og bestil tid på tlf. 2210 2029.