Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Vil du vide mere om hypnose?

Fakta, myter og behandling

Jeg er med mellemrum ude og holde oplæg om hypnose i forskellige sammenhænge. Her fortæller jeg om, hvordan hypnose og hypnoterapi kan bruges som løftestang til at få en lettere hverdag, hvordan hypnose kan være med til at styrke selvværd og selvtillid og hvad det rent faktisk er for stærke kræfter vi råder over mentalt. Desuden kommer jeg med eksempler på, hvordan vi med meget enkle midler kan skabe store, positive forandringer. Jeg inviterer gerne en fra publikum på scenen, så det er muligt at opleve hypnose på stedet og se konkrete eksempler på, hvad man kan udrette med hypnose.

Følg med på facebook, hvor du kan se, hvor du kan møde mig.

Hvis du og din arbejdsplads, forening eller organisation vil vide mere og har lyst til at dykke ned i de mange, interessante kroge af hypnose, kan du sende mig en mail eller ringe til mig. Så finder vi ud af, hvordan vi bedst sættert et spændende arrangement sammen. Det kunne f.eks. være, at I vil vide noget om, hvordan I styrker det mentale fokus eller skaber positive forandringer for hele teamet med små, enkle midler.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.