Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Hypnoterapi

Hypnose er effektivt

Når du er i hypnose, kan du kan høre alt, hvad der foregår og reagere på det. Det gør det enkelt at kommunikere, under hypnosen, og på den måde komme i dialog om det, som du i hypnose gerne vil have hjælp til. For eksempel adfærd, som du gerne vil ændre. Ændret adfærd kan være det at holde op med at ryge, slippe angesten for at gå til eksamen og så videre.

Som hypnotisør og hypnoterapeut har man forskellige teknikker og metoder til at bringe sin klient i hypnose og finde frem til kernen i det klienten ønsker forandret. Som hypnoterapeut hjælper jeg dig til at finde den optimale måde at skabe blivende forandring.

Hypnose er effektiv behandling Under hypnosen måler jeg, hvor dybt du er i trance. Ved den rigtige trancedybde er det muligt, at varige forandringer og gamle, negative følelser som sorg, svigt, skam og vrede med mere, kan blive opløst en gang for alle. Du vil opleve det som en blokering, der er forsvundet.

Efter en hypnose-behandling vil du måske mærke en forskel med det samme, måske har du brug for at fordøje indtrykkene først. Du vil typisk allerede under selve hypnose kunne opleve, at der sker mærkbare forandringer i takt med, at vi bearbejder de spændinger og udfordringer du ønsker at komme til livs.

Når man behandler i hypnose ved den rette trancedybde, virker terapien med en faktor, som er op til 10 gange hurtigere end ved den bevidste kommunikation.

Jeg vil anbefale dig at tale med din læge først, hvis du har udfordringer omkring angst og depression.