Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Forløb

Sådan forløber en behandling

Når du har besluttet dig for at prøve hypnose, kontakter du mig enten via kontaktformularen, ved at ringe til mig på tlf. 2210 2029 eller sende en sms på samme nummer. Jeg svarer altid så hurtigt jeg kan. Kontakter du mig sidst på dagen kan det være jeg først vender tilbage til dig dagen efter.

Når du kommer til din hypnosebehandling, er det en god idé at komme i god tid og gerne uden stress og jag. Det er min erfaring, at det giver dig den bedste oplevelse, hvis du ikke er fyldt op med for mange tanker om alt muligt andet lige inden du skal i hypnose. Når vi mødes forløber det typisk på denne måde:

  1. Du fortæller lidt om, hvad du ønsker forandret og jeg spørger ind til det du fortæller, stiller uddybende spørgsmål og svarer på det du har brug for svar på

  2. Herefter finder jeg frem til den bedst mulige måde at få dig i hypnose og skaber optimale rammer for behandlingen

  3. Jeg hjælper dig i hypnose.

  4. Når du har den rette trancedybde, følger jeg dig igennem behandlingsdelen

  5. Hypnosen slutter af med en opvågning, hvor du roligt kommer tilbage til hér og nu

  6. Under den efterfølgende samtale har du mulighed for at stille spørgsmål, og vi taler om den oplevelse du har haft

  7. Inden du går hjem betaler du – enten via MobilePay eller kontant

  8. Hvis du har behov for det, aftaler vi en ny tid til behandling.

  9. Sessionen slutter

Hele sessionen varer normalt mellem 60 og 90 minutter.
Mange oplever en naturlig træthed efter en hypnose. Jeg vil derfor anbefale, at du ikke umiddelbart efter behandlingen har noget i kalenderen, som kræver stor koncentration.