Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Overskud

Styrk evnen til at sige fra

De fleste kender det godt. Man står i en situation, hvor man mest af alt har lyst til at sige nej, men af en eller anden årsag vælger man alligevel et svar eller en beslutning, som går mod ens egen vilje. Man lader sig overtale eller får ikke sagt fra. 

Gør det let at sige “Nej!”

Jeg møder tit mennesker, som gerne vil af med den udfordring, at de ikke kan sige fra, når de gerne vil. Mest af alt fordi det gør noget ved deres selvværd og fordi de vil få en gladere hverdag, når de slipper udfordringerne. De ønsker at nedbryde den usynlige mur, som forhindrer dem i at gøre det de har lyst til. 

Sådan bliver du bedre til at sige fra

Hypnose er et oplagt redskab til at skabe de nødvendige forandringer. De negative tankemønstre vi opbygger bliver selvforstærkende jo mere vi fastholder os selv i dem. Ved at ændre på tankemønstrene i underbevidstheden, kan man på kort tid skabe store mentale forandringer, som for eksempel at skabe muligheden for, at kunne sige fra når man har lyst. 

Et typisk forløb strækker sig over 2-3 sessioner. 

Ring og bestil tid på tlf. 22102029.