Tandlægeskræk

Slip Tandlægeskrækken

Det er kun omkring halvdelen af alle danskere som går regelmæssigt til tandlægen. Det er med andre ord ikke unormalt at danskerne af en eller anden årsag ikke får efterset og vedligeholdt tænderne af dygtige tandplejere eller tandlæger. Men det er et stort problem for mange. 

Mange vil måske egentlig gerne vil til tandlægen, men kan ikke overvinde sig selv til at komme afsted. Jeg møder mange forklaringer og undskyldninger. Nogle får svedige hænder bare ved tanken, andre ryster når de sidder i tandlægestolen og andre igen vil slet ikke tale om at bestille tid. Det er meget individuelt men hos nogle er det direkte invaliderende ikke at kunne få sig selv til at tage afsted. 

Det ikke at komme til tandlægen kan have store konsekvenser, hvis der opstår problemer, som ikke bliver løst i tide. I sidste ende betyder det for rigtig mange en forringet livskvalitet ikke at komme regelmæssigt til tandlægen og få efterset sine tænder. 

Sådan behøver det ikke være. Slet ikke! 

For de fleste er en enkelt behandling med hypnose det hele der skal til for at slippe tandlægeskrækken. Få gjort noget ved det nu! 

Ring og bestil til på tlf. 22102029