Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/hypnosium.dk/wp-includes/post-template.php on line 317

Flyskraek

Er flyskræk en begrænsning for dig eller måske en stopklods?

Alt afhængig af hvor og hvem du spørger, lider et sted mellem ca. 10% og 33% af alle danskere af flyskræk på et eller andet tidspunkt i livet. Nogle tal går endnu højere. Det er med andre ord helt normalt at høre til den kategori.

Der er meget forskel på, hvordan man oplever flyskræk. For nogle er det svedige hænder og anspændthed under start og landing. For andre er det noget der tangerer panik bare ved tanken om at skulle sætte sig i et fly og kommer aldrig afsted. De fleste med flyskræk oplever det som et sted i mellem de 2 scenarier.

Hvad kan jeg gøre ved min flyskræk?

Der findes en lang række praktiske ting du kan gøre for at gøre det mere behageligt for dig selv før og under rejsen. Woman.dk har lavet en fin liste over ting du kan foretage dig og det du kan være ekstra opmærksom på for at minimere det ubehag du normalt oplever ved at flyve. Føler du dig utryg når du skal planlægge din ferie er det en god idé at tale med et rejsebureau, som kan give dig svar på alle dine spørgsmål omkring incheck, flyvningen, transit, børn og meget mere. LIVE Travel i Valby er super gode til at svare på spørgsmål omkring planlægning af rejsen. Særligt på lange rejser til Fjernøsten. Se mere på livetravel.dk.

Hvorfor har man flyskræk

De fleste er ved, at det er langt mere sikkert at flyve end f.eks. at køre i bil. Men det er sjældent rationelle tanker, som styrer adfæren, når det handler om flyskræk. Der kan der være rigtig mange årsager og forklaringer flyskræk. Generelt kan man sige, at det hos de fleste bygger på flere fobier i kombination. Det kan f.eks. være angst for lukkede rum og højdeskræk. Ofte er flyskrækken udløst af hændelser tidligere i livet.

Hvordan slipper jeg af med min flyskræk?

Vil du slippe helt af med din flyskræk er hypnose en oplagt mulighed. Ofte vil du efter 1-3 sessioner opleve så stor en forandring, at du enten føler dig helt fri for flyskræk eller som minimum vil kunne gennemføre en flyrejse uden at gå i panik. Alt afhængig af dit udgangspunkt.

Ring og bestil tid på tlf. 2210 2029