Bliv testperson

Udgivet af Thomas

Jeg har nogle teknikker til hypnosebehandling, som jeg gerne vil finpudse. Den bedste måde at gøre det er selvfølgelig ved at teste det af på klienter. Derfor søger jeg lige nu 4 personer med forskellige udfordringer.

 • en som lider af eksamensangst. Det kan f.eks. være, at du få fysisk ubehag, ved tanken om din forestående eksamen.
 • en som lider af flyskræk. Selvom du godt kan se det fornuftige i, at der ikke vil ske noget under flyveturen, bliver du måske angst ved tanken eller hyperventilerer, når du nærmer dig en flyvemaskine – hvis du overhovedet kommer så langt.
 • en som ønsker at holde op med at ryge. Du har besluttet dig, men kan ikke føre det ud i livet.
 • og så søger jeg en sportsudøver på eliteplan, som har en udfordring som gør, at det ikke er muligt at præstere 100%. Det kan f.eks. være, at det er en udfordring at slippe nervøseteten før finalekampene, at benene pludselig bliver meget tunge, når du skal sparke straffespark eller noget helt tredje.

Hypnose behandlingen skaber effektiv blivende forandring
Målet er, at slippe angsten, trangen til at ryge eller den udfordring som hindrer en toppræstation, nemt, enkelt og effektivt. 1-2 sessioner er i de fleste tilfælde nok.

Gratis hypnosebehandling
Du skal ikke betale for behandlingen. Til gengæld vil jeg bruge resultaterne af behandlingerne i min markedsføring. Det kan være i form af udtalelser, beskrivelser af forløbet, lydoptagelser eller video fra behandlingen. Behandlingerne vil foregå i Næstved.

Er det dig? Sådan gør du
Hvis du kan se dig selv i et af de 4 scenarier og kunne du tænke dig at slippe din udfordring ved hjælp af hypnosebehandling, vil jeg meget gerne høre fra dig. Send mig en mail, hvor du kort beskriver din udfordring, dig selv og med få ord fortæller, hvorfor du kunne tænke dig at blive testperson. Du skal ikke skrive nogen former for personlige oplysninger, blot dit navn, din alder og hvordan jeg lettest kommer i kontakt med dig.

Jeg udvælger de personer jeg skal bruge blandt de ansøgere, som har sendt mig en mail senest 30. juni 2018.

Hypnosebehandlingen er sikker
Jeg har som hypnotisør tavshedspligt. Når udvælgelsen har fundet sted, aftaler vi skriftligt, hvordan resultaterne af behandlingen må bruges.


3 Kommentarer

Lotte Hansen · 27. januar 2019 kl. 16:46

Har haft vægtproblemer de sidste 32 år

  Thomas · 31. januar 2019 kl. 21:49

  Hej Lotte

  Tak for din besked. Jeg kan se, at du har skrevet din kommentar til “Bliv testperson”. Blog-indlægget skrev jeg tilbage i juni 2018 og forløbet blev afsluttet hen over sommeren. Jeg kan derfor ikke tilbyde dig med gratis behandling, som jeg gjorde, da jeg søgte testpersoner i sommer.

  Omkring vægtproblemer kan hypnose hjælpe, hvis det f.eks. handler om at overspise, om motivation til at ændre livsstil eller styrke sine kostvaner ved f.eks. at stoppe med at spise unødigt meget sukker.

  Jeg vil glæde mig til at kunne hjælpe dig, hvis du beslutter dig for at bestille tid til behandling.

  Bedste hilsner
  Thomas

Jette Kirsmeier · 6. marts 2019 kl. 7:23

Hej Thomas
jeg 58 år og har et kæmpe problem med min mave
jeg skal altid lave stort nå jeg løber eller gå tur eller bare er ude og handler ja på de mest upassende tidspunkter
min mand mener at hypnose kunne hjælpe mig har prøvet det en gang ude held
hvis du kan bruge mig ville jeg gerne prøve igen
venlig hilsen Jette

Der er lukket for kommentarer.